Få fler besökare till din blogg

Du behöver inte ha flera tusen besökare till din blogg varje månad för att du ska kunna tjäna pengar. Däremot är det lättare att tjäna pengar om du har fler besökare på din blogg. Så här får du en del tips på hur du på bästa sätt får fler besökare till just din blogg.

Så här gör du

1. Dina inlägg bör alltid hålla hög kvalité.

Hur hög kvalitet är kan vara på olika sätt. Men det är bra att låta innehållet, alltså det du skriver vara av värde för läsaren. Alltså inte bara en massa ordbajsande som det heter. Satsa på att skriva saker som berör. 

2. Var aktiv på Bloglovin.

De allra flesta av Sveriges största bloggare brukar få besökare från Bloglovin. Så börja hänga där!

3. Använd fler sociala medier.

Det är bra att vara aktiv på så många olika ställen som du orkar med. Det finns ju en mängd olika sociala medier att vara aktiv på. Så som Twitter, Facebook, Pinterest, Bloglovin och Instagram.

4. Uppdatera frekvent.

Även om det känns jobbigt att alltid uppdatera, så kan det belöna dig. Läsare vill att det ska komma nya saker för att hålla upp sitt intresse för att följa dig. 

5. Skriv rubriker som är tilltalande.

At ha rubriker som är tilltalande och att få någon att vilja klicka på dem är ett måste. Det är vanligt att se på stora tidningar, med så kallade clickbait. Det kan även du använda dig av. Men se till så att även texten sedan har ett värde att läsa, annars kommer du tappa dina besökare. 

 

 

11 Sep 2019